در عصر ارتباطات و تکنولوژی، آموزش طراحی سایت یکی از مهارتهای مهمی است که برای کسبوکارهای اینترنتی به یک ضرورت تبدیل شده است. طراحی سایت شامل ساخت یک پایگاه اینترنتی است که برای اطلاعرسانی، معرفی سازمان، شرکت یا مجموعه و همچنین ارائه محصولات انجام میشود.
در فرایند آموزش این مهارت فراگیران با لایهسازی صفحات وب، طراحی گرافیکی، تولید محتوا و اصول سئو آشنا میشوند. مهمترین ابزار برای آموزش طراحی سایت یا وب دیزاین داشتن یک لپتاپ یا کامپیوتر است که توانایی لازم را برای اجرای کدنویسی و برنامههای گرافیکی داشته باشد.
اهمیت طراحی سایت
امروزه بسیاری از کسبوکارها بخش زیادی از فعالیتهای خود را در بستر اینترنت انجام میدهند. یکی از بخشهای مهم برای موفقیت در این فرایند طراحی وبسایت است که راه ارتباطی مطمئنی بین مشتری و صاحبان کسبوکار فراهم میکند. به همین دلیل آموزش طراحی سایت به یک بخش مهم در این حوزه تبدیل شده است.
استفاده از پلتفرمهای جذاب برای جلب نظر کاربران و سادگی پلتفرم برای استفاده بهینه از ظرفیت مشتری از مهمترین موارد در یادگیری طراحی سایت است. امروزه دورههای حضوری و غیرحضوری زیادی برای طراحی سایت وجود دارد و به دلیل حساسیت بالا و پیچوخمهای موجود در این فرایند آموزش در محل و آموزش حضوری میتواند راه بسیار خوبی برای فراگیری این مهارت مهم باشد.
صاحبان کسبوکار و فعالان در حوزه آموزش طراحی سایت، آموزش سئو و آموزش برنامهنویسی میتوانند آگهیهای مربوط به دورههای موزشی خود را در مجموعه کلاستور ثبت کنند. با ثبت آگهی در کلاستور اطلاعرسانی به بهترین صورت انجام خواهد شد.
مراحل آموزش طراحی سایت
اگر آموزش مهارت طراحی سایت را با انگیزه، علاقه و دقت بالایی دنبال کنید میتواند به یک مهارت پولساز با درآمد خوب تبدیل شود. همانطور که گفته شد منظور از آموزش طراحی سایت، طراحی، راهاندازی و ساخت یک وبسایت است که ازطریق آن صاحبان کسبوکار بتوانند به بهترین صورت ممکن برای مشتریان و مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این در فرایند آموزش این مهارت فراگیران بهینهسازی سایتهای قدیمی را نیز فرامیگیرند. طراحی وبسایت از چهار مرحله اصلی تشکیل شده است که عبارتاند از:
- طراحی وایرفریم: در این مرحله آموزش طراحی سایت که مرحله اول است بر اساس نوع سایت و همچنین نیاز مشتری یک نمای کلی از سایت طراحی میشود که شامل نقشه جامع از صفحات سایت، تعیین جایگاه و چینش عناصر مختلف سایت است.
- طراحی گرافیک سایت: بعد از آنکه محل قرارگرفتن عناصر سایت مشخص شد کار طراحی سایت آغاز میشود. در این مرحله بر اساس نوع کسبوکار اینترنتی و با کمک نرمافزارهای مخصوص گرافیک و رنگبندی، سایت طراحی میشود. اگر طراحی سایت بهصورت آموزش در محل باشد فراگیران میتوانند بسیاری از سؤالات و ایرادهای خود را بهتر مطرح کرده و آنها را رفع کنند.
- برنامهنویسی و کدنویسی: در مرحله سوم آموزش مهارت طراحی سایت بر اساس طراحی سایت و نیاز مشتری با استفاده از روشهای مختلف سایت مدیریت میشود. سیستمهای مختلف مدیریت محتوا مانند وردپرس یا طراحی فریمورک اختصاصی وجود دارد. برای تصمیمگیری درمورد این بخش به هزینهها و نیاز مشتری توجه میشود.
- راهاندازی سایت: در آخرین مرحله از آموزش طراحی سایت، بعد از تهیه هاست و نام دامنه مناسب سایت پیکربندی شده و در دسترس مشتری قرار میگیرد.
آموزش طراحی وبسایت، سئو و تمامی آموزشهای مرتبط با کسبوکارهای اینترنتی بازار کار مناسب و متقاضیان زیادی دارند. با درج آگهی مربوط به آموزشهای خود در مجموعه کلاستور میتوانید علاقهمندان به فراگیری این مهارتها را در جریان روند کار خود قرار دهید.
انواع طراحی سایت
در آموزش مهارت طراحی سایت فراگیران با انواع سایت نیز آشنا میشوند که شامل سایتهای استاتیک و سایتهای دینامیک هستند. قبل از معرفی انواع سایت باید با دو اصطلاح مهم آشنا شویم که عبارتاند از:
- فرانتاند (Front-end): طراحی و ساخت تمام کدهای سایت و بخشهایی که در معرض دید عموم قرار میگیرند.
- بکاند (Back-end): طراحی کدهای سرور، کدها و عملکردهای سایت که برای کاربران قابلرؤیت نیستند.
در ادامه انواع سایت عبارتاند از:
1. سایت استاتیک
در سایت استاتیک یا ایستا فقط قسمت فرانتاند انجام میشود. بهعبارتدیگر مطالب و محتوای سایت یکبار جمعآوری شده و صفحههای وبسایت بهصورت جداگانه طراحی و بارگذاری میشوند. در آموزش طراحی سایت استاتیک تغییرات توسط کارشناس و طراح سایت انجام میشود.
2. سایت دینامیک
نوع دوم انواع سایت، نوع دینامیک یا پویا است که در آن دو بخش بکاند و فرانتاند اجرا میشوند. برخلاف سایتهای استاتیک، باید محتوای سایت دینامیک دائماً تغییر کرده و بر اساس کاربرد سایت طراحی و توسعه یابند. در این نوع آموزش مهارت طراحی سایت عملیات پویاسازی وبسایت برعهده برنامهنویس بکاند است و باید با طراحی یک اسکریپت سایت را همیشه پویا نگاه دارد.
در آموزش طراحی سایت کدام زبان ها را باید فرا گرفت؟
در آموزش طراحی سایت فراگیری زبانهای برنامهنویسی ضروری است که با آموزش در محل میتوان بهخوبی بر این مهارت مسلط شد. زبانهایی که در مراحل مختلف طراحی سایت بهکار میآیند عبارتاند از:
- زبان HTML: در گام اول، برای ایجاد ساختار کلی صفحات وب و ایجاد بدنه اصلی
- زبان CSS: در گام دوم، برای زیباسازی صفحات وب و فرمدهی به آنها که از طریق این زبان میتوان ویژگیهای مختلفی مانند فونت، رنگ، اندازه، ابعاد و چیدمان عناصر را مشخص کرد.
- زبان جاوا اسکریپت: در گام سوم بکار میرود که برای پویا کردن سایت بسیار محبوب است.
- یک زبان سمت سرور مانند PHP: در گام چهارم برای نوشتن اسکریپتهایی برای دریافت اطلاعات کاربران و پردازش آنها
درج آگهیهای آموزشی مانند آموزش طراحی سایت، آموزش برنامهنویسی و… در کلاستور روش بسیار مناسبی برای آگاهیرسانی جمعی است.
مهارت مهم کسب و کارهای اینترنتی؛ آموزش طراحی سایت
آموزش طراحی سایت یکی از مهارتهای مهم برای کسبوکارهای اینترنتی است و دورههای آموزشی مختلفی شامل آموزش در محل یا آموزش مهارت غیرحضوری وجود دارد. دو نوع سایت استاتیک و دینامیک وجود دارد که در سایت استاتیک تنها فرایند فرانتاند و در سایت دینامیک فرانتاند و بکاند انجام میشود. طراحان سایت همچنین باید با زبانهای برنامهنویسی نیز آشنا باشند. مجموعه کلاستور شرایط مناسبی را فراهم کرده است تا صاحبان کسبوکار با درج آگهیهای خود اطلاعرسانی کامل را درباره کسبوکار خود انجام دهند.