صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است و حتما در مورد فواید آن زیاد شنیدهاید. اما ما معمولا خوراکیهای تکراری برای صبحانه میخوریم. صبحانههای رایج ما به نان و پنیر، کره و مربا و… محدود میشود. شاید همین تکراری شدن صبحانه باعث میشود که بسیاری از افراد برای این وعدهی غذایی، تمایلی نشان ندهد. اگر دنبال چند صبحانه رژیمی برای رژیم لاغری تان هستید، جای درستی آمدید. در ادامه این مقاله 5 صبحانه رژیمی مقوی و پرخاصیت برای اینکه تمام طول روز انرژی داشته باشید و در عین حال لاغر بمانید، معرفی میکنیم.
5 صبحانه رژیمی خوشمزه
این 5 صبحانه را در رژیم لاغری تان استفاده کنید تا هم از غذا خوردن لذت ببرید و هم به رژیم تان پایبد باشید.
جوی دوسر شبانه
این صبحانه رژیمی را به این دلیل شبانه نامیدهاند که باید آن را شب قبل تهیه کنید که تا صبح فردا حسابی جا بیافتد.
مواد لازم:
- یکچهارم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- ۵۰ گرم جو دوسر پرک
- ۲ قاشق غذاخوری ماست
- ۵۰ گرم انواع توت مثلا توتفرنگی
- مقداری عسل
- نصف قاشق غذاخوری کره مغزها مثلا بادام
طرز تهیه:
- مرحله ۱
شب قبل، دارچین و ۱۰۰ میلیلیتر آب (یا شیر) را با کمی نمک در جو دوسر بریزید.
- مرحله ۲
روز بعد در صورت نیاز با کمی آب (یا شیر) بیشتر آن را رقیق کنید. ماست، انواع توتها، کمی عسل و کره مغز را روی آن بریزید.
2. اوتمیل بادام و دانهی چیا
یکی از انواع اوتمیل را با این روش بپزید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم جو دوسر پرک
- ۵۰ گرم دانه چیا
- ۶۰۰ میلیلیتر شیر بادام شیریننشده، به اضافه ۸ قاشق غذاخوری
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۱۲۵ گرم توت فرنگی
- ۱۰۰ گرم ماست
- ۲۰ گرم بادام پرک، برشته شده
طرز تهیه:
- مرحله ۱
جو و دانهها را در ظرفی بریزید و به آن شیر و عصاره وانیل اضافه کنید. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا جو دوسر خیس بخورد.
- مرحله ۲
تعدادی توت فرنگی نگه دارید و بقیه را خرد کرده به جو اضافه کنید. مواد آمادهشده را در ظرف سرو بریزید و روی آن ماست توتفرنگی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و یک شب یا تا زمانی که لازم است در یخچال بگذارید. برای سرو روی هر کدام ۲ قاشق غذاخوری شیر بادام بریزید و پرک بادام بپاشید.
3. پنکیک جوی دوسر و بادام
اگر پنکیک دوست دارید، این مدل را حتما در برنامه رژیم غذایی تان امتحان کنید.
مواد لازم:
- ۱۲۵ میلیلیتر شیر جو دوسر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ عدد موز کوچک
- ۱۰۰ گرم جو دوسر پرک خردشده
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- چند قطره عصاره وانیل
- روغن
- ماست کمچرب و میوه برای تزیین
طرز تهیه:
- مرحله ۱
شیر جو دوسر، زرده تخم مرغ، موز، جو دوسر، بیکینگ پودر و وانیل را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. سفیدههای تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از سفیدهها را داخل خمیر بریزید و هم بزنید، سپس بقیه را اضافه کنید.
- مرحله ۲
یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن بپاشید و حدود ۲ قاشق غذاخوری از خمیر را داخل تابه بریزید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بپزید. آن را برگردانید و یک دقیقهی دیگر بپزید.
4. املت گیاهی با گوجه فرنگی سرخ شده
املت سبزیجات یک صبحانهی کامل و مقوی است که از خوردنش لذت میبرید.
مواد لازم:
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۳ عدد گوجهفرنگی نصف شده
- ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
طرز تهیه:
- مرحله ۱
روغن را در یک ماهیتابه نچسب کوچک گرم کنید، سپس گوجه فرنگی را به صورت برش خورده بپزید تا نرم شوند. در همین حین، تخممرغها را با سبزیجات و مقدار زیادی فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه کوچک هم بزنید.
- مرحله ۲
گوجهفرنگی را از تابه بردارید و در دو بشقاب سرو بچینید. مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی تقریباً پخته شد هم زدن را متوقف کنید تا به شکل املت در بیاید. املت را چهار قسمت کرده و با گوجهفرنگی سرو کنید.
5. فرنی جوی دو سر و دانهی چیا
این فرنی مغذی را از دست ندهید.
مواد لازم:
- ۱۵۰ گرم جوی دوسر پرک
- ۵۰ گرم دانه آسیاب شده کتان و چیا
- ۴۰۰ میلیلیتر شیر جو دوسر
- ۲۰۰ گرم ماست میوهای
- ۴۰ گرم بادام پرک، برشته شده
- ۲ عدد گریپ فروت، قطعه قطعه و خرد شده
طرز تهیه:
- مرحله ۱
جو و دانهها را در ۸۰۰ میلیلیتر آب یک شب خیس کنید.
- مرحله ۲
داخل تابه ۲۰۰ میلیلیتر شیر جو دوسر بریزید و حرارت دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را بین دو کاسه، به همراه ۵۰ میلیلیتر شیر جو دوسر تقسیم کنید و روی هر کدام یک چهارم ماست، بادام و گریپفروت را اضافه کنید.